Αρχική Σελίδα

EDEST STEEL CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΧΆΛΥΒΑ EDEST, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα, σχεδόν στη Σαγκάη. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του ανοξείδωτου, του χάλυβα άνθρακα, του λευκοσιδήρου και των σχετικών προϊόντων. Έχουμε συμμετάσχει βαθειά στη χαλυβουργία για περισσότερο από 20 έτη και έχουμε την πλούσια εμπειρία βιομηχανίας. Ενσωματώνει την παραγωγή, την επεξεργασία, το εμπόριο, την αποθήκευση, τη διανομή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει εμμείνει στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, τιμιότητα πρώτα», και έχει καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλούς στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

 

Η επιχείρησή μας συμμετείχε κυρίως στα πιάτα ανοξείδωτου, τις σπείρες ανοξείδωτου, τους σωλήνες ανοξείδωτου, τις λουρίδες ανοξείδωτου, τα σχεδιαγράμματα ανοξείδωτου, και άλλα προϊόντα ανοξείδωτου, καθώς επίσης και τους σωλήνες χάλυβα άνθρακα, τις σπείρες χάλυβα άνθρακα, (SMLS pipe/ERW/LSAW/SSAW), το λευκοσίδηρο (TFS/ETP), τους πετροχημικούς σωλήνες χάλυβα, τον ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα, τον έξοχο διπλό χάλυβα, το χαλκό, το αργίλιο και άλλα προϊόντα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Έχουμε συμμετάσχει βαθειά στη χαλυβουργία για περισσότερο από 20 έτη και έχουμε την πλούσια εμπειρία βιομηχανίας. Ενσωματώνει την παραγωγή, την επεξεργασία, το εμπόριο, την αποθήκευση, τη διανομή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

 

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

EDEST STEEL CO.,LTD. EDEST STEEL CO.,LTD.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ΧΆΛΥΒΑΣ EDEST

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%